Sastojci:
- 2 pileća filea
- 3 velike rajčice
- 1 tikvica
- 1 velika mrkva
- 1 žlice kokos ulja
- 1 luk
- sol
- papar
- 2 žlice maslinovog ulja
- par listića parmezana
- par listića zelene salate
1. Nasjeckati rajčice i tikvicu na kockice, posoliti, popapriti i prijati na žlici maslinovog ulja
(prilog 1.)
2. Ispeći piletinu na kokosovom ulju. Da bude sočna ja je prvo mariniram i pustim je pola sata u marinadi (sol, papar, kokos ulje, začini) a zatim je pečem pod poklopcom.
3. Na ulju od piletine i maslinovom ulju pirjati sitno nasjeckani luk. Kada luk požuti dodati sitno nasjeckanu mrkvu i jednu veliku rajčicu, posoliti, popapriti. Kada se sve skuha izmiksati u blenderu (prilog 2.)
4. Ukrasiti listovima zelene salate i listićima parmezana (paleovci ga mogu zaobići)
Dobar tek!
Nema komentara:
Objavi komentar